Sajtószoba

2017. április 27.

A kormányzati és közigazgatási intézmények számára magas rendelkezésre állású adatközpont-szolgáltatás és felhő-technológia válik elérhetővé a KÖFOP (Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program) keretében megkezdett, 100%-os támogatási intenzitású projekt... tovább

2017. január 6.

1673 önkormányzat kezdi meg az ASP (Application Service Provider – alkalmazás szolgáltatási modell) gazdálkodási és adó szakrendszer használatát januártól.

2016. december 16.

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. Róna utcai telephelyén 2016. december 16-án reggel sorozatos áramellátási eszközhiba következtében több informatikai rendszer leállt, többek között a magyarorszag.hu és az Ügyfélkapu szolgáltatásai is. 

2016. július 7.

2016. július 1-től kötelezővé vált az elektronikus kapcsolattartás a bíróságokkal a közigazgatási perekben, illetve a jegyző birtokvédelmi ügyben hozott határozatának megváltoztatása iránti perekben a jogi képviselővel eljáró fél és a belföldi székhelyű gazdálkodó szervezet számára.

2016. június 24.

A Biztonságosinternet Hotline június 6-19. között társadalmi célú rádiókampány keretében hívta fel a figyelmet az internethasználat felhasználókat érintő veszélyeire, különösen arra, hogy a tiltott tartalmak mögött valós áldozatok – sokszor gyermekek – állnak.

2015. december 17.

A hazai fejlesztéspolitika többféle informatikai rendszert használ a támogatások felhasználásának ellenőrzésére, emellett a nemzetközi támogatások nyilvántartása sem egységes.